Mitä tarjoamme?

Toimenkuvaan kuuluu päivittäisiä asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiin liittyviä tehtäviä hakijan osaamisalueet huomioiden. Työsopimuksen kesto on sovittavissa ja se solmitaan vähintään kuukaudeksi touko-elokuun välisellä ajalla. Palkkauksessa noudatamme Energiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Saat meiltä kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä osaavan työporukan jatkuvan tuen. Opit paljon uutta energia-alasta ja kesätyön päätteeksi hallitset monia uusia järjestelmiä. Työaika on normaalisti kello 8-16, mutta liukuva työaika tarjoaa myös joustoa, jos sinulla on joskus vaikka tarve päästä töistä aikaisemmin.

Miten haen?

Helposti! Lähetä meille sähköpostilla hakemuksesi ja ansioluettelosi. Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi, työkokemuksestasi, opinnoistasi sekä mahdollisesta muusta osaamisestasi. Mikäli mielessäsi on jo tarkka aikaväli, jolloin voisit meillä työskennellä, voit ilmoittaa sen jo hakemuksessasi. Huom! Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hakemista ei kannata suotta lykätä!

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen katja.makinen@sallila.fi viimeistään 29.2.2024.

Lisätietoja kesätyöstä antaa myyntipäällikkö Katja Mäkinen 16.2. kello 8-16 välisenä aikana, puh. 02 7643 011.

Sallila Energia Oy on vuonna 1914 perustettu, kolmesta yhtiöstä koostuva energiayhtiöiden konserni, joka toimii lähinnä Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Yhtiön pääpaikka on Alastarolla. Konsernissamme työskentelee 48 henkilöä. Sallila Energia -konserni tarjoaa monipuolisia sähkön myyntiin, verkkopalveluihin ja energiajärjestelmien toimituksiin liittyviä palveluja.