Asioi sähköisesti

Verkkosivuillamme ja Online-palvelussamme voit hoitaa monenlaisia asioita sähköisesti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Puhelimitse meidät tavoittaa aukioloaikoina. Henkilökohtainen asiointi toimistolla vain ajanvarauksella.

Kirjaudu OnlineenVaraa aika

Seuraamme sähköverkon toimintaa vuorokauden ympäri

Jakeluverkon tila

Ukkonen, myrsky, kaatunut puu tai maankaivutyöt voivat aiheuttaa häiriöitä sähkönjakelussa.
Kartalta helposti ja nopeasti sähköverkon keskeytystilanteen.

Katso kartta

Mikä on datahub?

Helmikuussa otettiin käyttöön keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä datahub. Suomen kaikkiaan 3,6 miljoonan sähkönkäyttöpaikan tiedot siirrettiin sähkömarkkinalain mukaisesti yhteiseen järjestelmään, jota käyttää noin sata sähkönmyyjää ja yli 80 jakeluverkkoyhtiötä. Datahubia hallinnoi Fingrid Datahub Oy, joka on Fingridin tytäryhtiö.

Sähkösopimuksiin, sähkönkäyttöpaikkaan ja sen kulutukseen liittyvät tiedot ovat entistä nopeammin eri toimijoiden saatavilla, mikä näkyy nopeampana ja sujuvampana asiakaspalveluna. Yhteinen järjestelmä antaa myös mahdollisuuden uudenlaisten sovellusten kehittämiseen sähkönkäyttäjien hyödyksi muun muassa energiansäästöön ja kulutuksen seurantaan.

Sähkömarkkinoiden tietojenvaihto tapahtuu datahubin kautta. Tämä ei vaikuta käsiteltäviin tietoihin, ja jatkossakin tiedot välitetään luotettavasti sekä turvallisesti eri osapuolten välillä datahubin kautta.

Keskitetyn tiedonvaihdon yksikön käyttöönoton myötä asiakkaat yksilöidään luotettavasti henkilötunnuksella (kuluttaja-asiakkaat) tai y-tunnuksella (yritykset). Yhteisten asiakastietojen (nimi, henkilötunnus, postiosoite sekä puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite) pääasiallinen päivitysvastuu keskitettyyn järjestelmään on asiakkaan sähkönmyyjällä.

Katso video

Sallilan ja Forssan sähköyhtiöiden asiakaslehti

Lieke

Lieke-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikille asiakkaillemme. Täältä voit lukaista uusimman Liekkeen tai selata vanhoja numeroita.

Lieke-arkistoon

Ota meihin yhteyttä

Sähköhäiriöilmoitukset 24/7

Ilmoita koska vain häiriöstä Sallilan Sähkönsiirron verkkoalueella
02 764 1011

Asiakaspalvelu

Palvelee ma-pe klo 9.00-16.00
puh. 02 76 431 (pvm/mpm)
Loimijoentie 65, 32440 Alastaro
Henkilökohtainen asiointi toimistolla vain ajanvarauksella

Yhtiökohtaiset yhteystiedot

Sallila Energia Oy
Sallila Sähkönsiirto Oy

Uutiskirje

Kuule ensimmäisten joukossa ajankohtaisista asioistamme

Uutiskirjeen tilaajana saat:

  • Mielenkiintoisia artikkeleita
  • Tietoa tuotteistamme, palveluistamme ja tapahtumistamme